Житомирщина запрошує на унікальне етно-фешн-шоу "Аристократична Україна"

5 років ago admin 0

AU 127 липня в м.Радомишль Житомирської області на території історико-культурного комплексу Замок-музей “Радомисль” відбудеться Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізованого одягу “Аристократична Україна”.

Цьогоріч захід проходитиме вже вчетверте. Його мета – розвиток культурної і народної дипломатії між етносами, національними меншинами, що вважають своєю Батьківщиною Україну та представниками народів, які мешкають на території України, зміцнення міжнародного іміджу України в світі.

Програма фестивалю стартує о 12.00 і передбачає дефіле моделей в автентичному вбранні, де будуть продемонстровані оригінальні та відтворені автентичні строї, демонстрація сучасного модного одягу й аксесуарів з етно-мотивами, а також дитяче дефіле.

Традиційно, в день фестивалю моделями стануть звичайні українські жінки – матері та дружини загиблих захисників-героїв АТО, які босоніж, ідучи домотканим лляним полотном, демонструватимуть гостям образи від відомих українських дизайнерів, – анонсують організатори.