ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ПРОДОВЖЕННЯ РЕМОНТУ ДОРОГИ

5 років ago admin 0

   На засіданні виконавчого комітету Воловецької селищної ради, яке відбулося 25.06.2019 року, серед інших питань було розглянуто і підтримано звернення мешканців до органів обласної влади з приводу продовження ремонту автомобільної дороги Нижні Ворота – Воловець – Міжгір"я.

   Як відомо, 23 червня на переівалі Минчил, що над Воловцем по автомобільній дорозі Нижні Ворота – Воловець – Міжгір"я, пройшла акція жителів гірських Воловецького і Міжгрського районів в підтримку продовження ремонту вказаної дороги. Ремонт, який згідно тендера виконувала турецька фірма ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», в минулому було призупинено по причині значної заборгованості обласного бюджету за вже виконані роботи. В поточному році фірма планує взагалі демонтувати бетонний та асфальтовий заводи у воловецькому районі, що однозначно покладе "хрест" на завершенні ремонту.

   Члени виконавчого комітету на своєму засіданні одноголосно підтримали мешканців селища, і їх бажанні продовження ремонтних робіт і зверненні з цього приводу до керівництва Закапратської області. Саме на сьогодні заплановано продовження акції вже в обласному центрі.

   Рішення виконкому – https://volovec-miskrada.gov.ua/docs/20574/.