Завтра в обласній філармонії – закриття концертного сезону

5 років ago admin 0

19.06Закриття концертного сезону – це свято як для артистів, так і для шанувальників. Перші з неабияким натхненням готуються до нього, бо попереду нарешті такі довгождані творчі канікули. А публіка з цієї нагоди очікує на щось особливе, найкраще з того, що їх улюбленим виконавцям на сьогодні вдалося створити. 

І цілком закономірно, що завершити цей концертний сезон Закарпатської обласної філармонії випала честь симфонічному оркестрові – колективу, який уміє дивувати яскравими концертними програмами й масштабними проектами. Адже лише за поточний сезон оркестр блискуче виступив на Х-му Міжнародному молодіжному фестивалі органної музики ім.Н.Висіч, VII-му Міжнародному фестивалі “Музика без кордонів”, XVIII-му фестивалі класичної та сучасної музики “Музичне сузір’я Закарпаття”, побував із концертами в Угорщині у рамках проекту “Україна в часі”, подарував своїм шанувальникам незабутні програми “Winter Serenade” (з аргентинським диригентом Раміро Аріста), “Christmas Time”, “Мелодії кохання”, “Від бароко до року”.

А 19 червня на головній концертній сцені краю разом із симфонічним оркестром виступлять Ярослава Милявська (скрипка, Львів), заслужена артистка України Діана Гавата (віолончель) і Петро Сокач (віолончель)