«У дерева, посадженого дідусями, відпочивають нащадки», – Богдан Шойного

5 років ago admin 0
З нагоди святкування Дня батька, днями, в парку села Нижні Ремети, відбулася акція «Посади дерево з батьком». Мета заходу – пропагування відповідального батьківства, підвищення ролі батька у родині та суспільстві та зберження навколишнього середовища.
До акції долучилися керівник ДП «Берегівський лісгосп» Шойного Богдан, голова сільської ради Подмятніков Олександр та працівники лісового господарства ДП «Берегівський лісгосп» і звісно їхні маленькі помічники.
«Кожен захід, що проходить в рамках святкування Дня батька» має важливе значення. Сьогодні ми посадили молоді дерева – початок нового життя. Я вітаю колектив працівників лісового господарства та всіх, хто долучився до зеленої акції з цією важливою подією. Як кажуть в народі, «У дерева, посадженого дідусями, відпочивають нащадки, тому що дерево – це не тільки гілки і листя, а й тінь під деревом і небо крізь них. Тому я бажаю, щоб наші нащадки приходили в цей парк, знали, що саме тут були посаджені дерева на честь Дня батька та продовження роду», – сказав директор Берегівського лісгоспу Богдан Шойного.
Організатори події переконані, що ця територія в майбутньому стане місцем сімейного відпочинку, де батьки будуть приємно проводити час зі своїми дітьми і спостерігати за ростом дерев. А це, в свою чергу, ще більше зблизить дбайливих батьків з дітьми. Подібні проєкт дозволяють зруйнувати стереотип про низьку залученість батька в процес виховання дитини. Проводити більше часу зі своїми дітьми, цікавитися їх життям, захопленнями і досягненнями однаково важливо, як для тата, так і для мами.




З нагоди святкування Дня батька, днями, в парку села Нижні Ремети, відбулася акція «Посади дерево з батьком». Мета заходу – пропагування відповідального батьківства, підвищення ролі батька […]