Водолази ДСНС дістали з ужгородського кар’єру тіло юнака

5 років ago admin 0

9 червня о 21:00 до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення від чергового Ужгородського відділу поліції про ймовірне утоплення 17-річного місцевого юнака. Трагедія трапилася на штучній водоймі колишнього піщаного кар’єру, що в обласному центрі на вул. Гранітній. З’ясувалося, що юнак разом з товаришами відпочивав біля водойми. Близько 17:00 він пішов поплавати і більше його вже ніхто не бачив.

На місце події було направлено водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення. Пошуки тіла хлопця тривали  до настання темряви, але бажаних результатів не дали.  Сьогодні, 20 червня, вранці водолази продовжили обстеження водойми і о 09:35 потопельника було знайдено на глибині близько 10 метрів та за два метри від берега. Тіло людини вилучено та передано правоохоронцям. Деталі справи встановлюють компетентні служби.

 На сьогодні з початку року на водних об’єктах Закарпаття вже потонуло 10 людей. Проте, за аналогічний період минулого року таких випадків було 18.  

Щоб відпочинок на воді був радісним, приємним,  а головне – безпечним, Управління ДСНС України в Закарпатській області в черговий раз звертається до всіх громадян з проханням: відпочиваючи, дотримуйтеся заходів безпеки. Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями. Пам’ятайте, що від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо.

інфографіка перероблена поведінка на воді.jpg

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області