5 червня 2019 року в актовому залі Перечинського відділення поліції відбулася нарада щодо дотримання правоохоронцями вимог законності під час несення служби та в побуті!

5 років ago admin 0

Світлина від Перечинське відділення поліції.5 червня 2019 року в актовому залі Перечинського відділення поліції відбулася нарада щодо дотримання правоохоронцями вимог законності під час несення служби та в побуті, яку провів начальник відділення Немеш Михайло Валентинович. 

У зв’язку з трагічними подіями на Київщини, де загинув маленький хлопчик, слід зробити правильні висновки аби подібних випадків більше не повторювалося. 

Начальник поліції Михайло Немеш висловив глибоке співчуття родині загиблого хлопчика Кирила Тлявова.

На нараді було підняте питання дотримання особовим складом вимог законності та правопорядку, неухильного дотримання вимог службової, транспортної дисципліни під час несення служби та гідної поведінки поліцейського в поза службовий час. Окремо було наголошено на відповідальності поліцейських за перебування на службі та за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Поведінка самих правоохоронців, як на службі так і в побуті, має бути бездоганною та взірцевою для суспільства наголосив керівник відділення Немеш Михайло.