Екскурсія до пожежної частини

5 років ago admin 0

Є професії, про які ми  знаємо здебільшого з фільмів, телевізійних новин, сторінок книжок. Саме до такої категорії й належить небезпечна, важка, але дуже необхідна професія пожежника. Фахівці Воловецької районної філії Закарпатського ОЦЗ спільно з вчителями мовного табору Гукливського ЗЗСО І-ІІ ступенів організували професіографічну екскурсію до Воловецької пожежної частини. Робітники частини радо зустріли школярів. На початку екскурсії представники  ДПРЧ-11 смт. Воловець познайомили дітей з приміщенням чергової частини та з сучасними автомобілями, які при потребі повинні дуже швидко  виїхати на місце пожежі. Завжди у стані повної готовності повинен бути також і  спецодяг, адже тривожний сигнал може пролунати будь-якої хвилини.

Дітей цікавило все: пожежні машини, форма пожежника, побут, розповідь пожежників. Школярі роздивлялися пожежні автомобілі та пожежно-рятувальне обладнання. Діти змогли побачити захисне спорядження пожежників, їх одяг. Учні мали можливість поміряти і одягнути на себе, відчути себе справжнім вогнеборцем. А яке здивування і захоплення викликало у школярів демонстрація практичного заняття пожежників: сирена, виїзд пожежної машини, гасіння умовної пожежі.

Щиро дякуємо вчителям Гукливського ЗЗСО І-ІІ ст. за співпрацю і гарне виховання учнів та керівництву Воловецької пожежної частини за цікаву та пізнавальну екскурсію.

Воловецька районна філія Закарпатського

обласного центру зайнятості

Є професії, про які ми  знаємо здебільшого з фільмів, телевізійних новин, сторінок книжок. Саме до такої категорії й належить небезпечна, …