Закарпатські рятувальники підбили підсумки своєї роботи за травень

5 років ago admin 0

83 пожежі, 42 надзвичайні події та одна надзвичайна ситуація регіонального рівня сталися на території Закарпаття. Чотири людини  загинули у вогні, ще стільки ж отримали опікові травми.  Окрім ліквідації пожеж рятувальники виїздили на проведення пошуково-рятувальних робіт у горах, вилучали та знищували застарілі боєприпаси, проводили демеркуризацію приміщень, ліквідовували наслідки дорожньо-транспортних пригод тощо. Саме про це йшлося 03 червня на підсумковій нараді   роботи підрозділів Управління ДСНС України у Закарпатській області  за травень 2019 року.  

Звертаючись до присутніх, керівник  Управління ДСНС в області Роман Гудак зупинився на основних пріоритетних завданнях у подальшій роботі. Зокрема: здійснення комплексу заходів спрямованих на недопущення виникнення  надзвичайних ситуацій, випадків загибелі та травмування на них людей, а також оперативне реагування на них; протидія пожежам у природних екосистемах та недопущення пожеж в лісових масивах; профілактика безпеки громадян на водних об’єктах області, при виявленні вибухонебезпечних предметів; комплекс організаційно-профілактичних заходів щодо забезпечення пожежної безпеки місць відпочинку та оздоровлення дітей.

Також у ході наради Роман Гудак  привітав окремих працівників із присвоєнням їм чергових спеціальних звань та вручив відповідні погони.

DSC_0029.JPG   DSC_0045.JPG

DSC_0044.JPG   DSC_0050.JPG

 DSC_0048.JPG   DSC_0047.JPG

DSC_0030.JPG   DSC_0034.JPG

DSC_0036.JPG   DSC_0040.JPG

 

У ДСНС України у Закарпатській обасті