І з дорослими і з дітьми рятувальники Закарпаття спілкувались на тему безпеки життєдіяльності

5 років ago admin 0

Як вберегтися від пожеж та безпечно відпочивати на природі дізналися майже всі учасники під час відзначення Міжнародного дня захисту дітей, який відбувся цими вихідними у Виноградові. Під час заходу рятувальники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та розповіли дуже потрібні кожній людині правила безпеки життєдіяльності. Особлива увага людей акцентувалася на правилах пожежної безпеки під час літнього періоду.

Усі охочі мали змогу ознайомитися із червоно-білим автомобілем та обладнанням, яке використовують надзвичайники у повсякденній роботі, послухати про бойові будні бійців ДСНС та дізнатися останню статистику щодо пожеж у краї.

Для наочного сприйняття всім, хто підходив до рятувальників, було вручено листівки застережливого характеру.

Також вогнеборці забезпечували пожежну безпеку під час заходу із масовим перебуванням людей.

А от сьогодні, 3 червня, до рятувальників Воловецького підрозділу завітали учні 1-9 класів із закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, що у с. Гукливий. І байдуже, що вже канікули, навчатися правилам пожежної безпеки можна й під час відпочинку, вирішили школярі. Тут, окрім ознайомлення із рятувальною технікою, кожен мав можливість відчути себе справжнім «приборкувачем вогню», а саме: загасити умовну пожежу за допомогою подачі води  в осередок горіння. І звісно ж без загального фото біля червоно-білого автомобіля не обійшлося.

77b-V.jpg c3dd-V.jpg

 

 cb-V.jpg fa5-V.jpg

 

I2e-V.jpg IM094e-V.jpg

IM3-V.jpg

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області