Пролунав останній дзвоник

5 років ago admin 0

1527233130 dzvonika

Сьогодні у закладах освіти пролунав останній дзвоник для тисяч випускників краю, які у вирії шкільного життя не відчули, як проминула щаслива і безтурботна пора…

Цей день особливий для випускників, батьків, учителів… Дитинство залишається у школі. Відчиняються двері у доросле, самостійне життя, де відповідальність за вчинки, рішення, думки вже лягає на тендітні, але сповнені рішучості і витримки молодецькі плечі.

Випускники – це потужна молода генерація, яка любить Україну і вірить у її майбутнє, вмотивована новими ідеями, готова до змін та ризику, спроможна критично мислити, здатна до нових звершень.

Закінчився навчальний рік, сповнений емоціями і переживаннями, розчаруваннями та радощами, труднощами та здобутками. Учителі щохвилини, непомітними рухами і вчинками, обережно, щоб не пошкодити тоненькі струни дитячої душі, витинають кольоровою гамою вміння, знання, любов, віру, розуміння, смуток і піднесення, створюючи мереживну вишиванку неповторної особистості.

Дорогі випускники! Ви бере на свої юні плечі важку ношу – відновити мир і спокій, створити процвітаючу державу, відбудувати Україну. Останній дзвоник – це перший крок у самостійне життя, сповнене перемог та поразок, труднощів і перепон, радості та переживань, становлення особистості, втілення задуманого, реалізації та здійснення мрій. Впевнено крокуйте життєвим шляхом, здобувайте і віддавайте, примножуйте і творіть!

Любіть Україну, вірте в її самостійність і незалежність. Мирного вам неба! У добру путь!