Лісівники спільні пожежно тактичні навчання за участю ДП “Свалявське ЛГ”

5 років ago admin 0

📅28 травня 2019 року відбулись спільні пожежно тактичні навчання за участю ДП “Свалявське ЛГ” та 9ДПРЧ(9- державна пожежно-рятувальна служба) УДСНС на тему «Управління та дії сил пожежного підрозділу при винекненні надзвичайних ситуацій і подій, пов’язаних з пожежами в природних екосистемах та лісових масивах»

🔥На навчаннях були продемонстровані різні методи боротьби з лісовими пожежами та перевірено боєздатність спеціалізованої техніки лісівників і рятувальників, готовність особового складу до всіх необхідних дій на випадок виникнення лісових пожеж.

☝️ Крім того, було відпрацьовано взаємодію та порядок організації підрозділів, які залучаються для гасіння лісових пожеж.

☝️Такі навчання спрямовані на налагодження спільних дій та взаємодії в разі виникнення лісових пожеж та ефективного їх гасіння. Адже тільки тісна взаємодія усіх оперативних служб дасть змогу уникнути великих матеріальних збитків та наслідків через пожежі.

📅28 травня 2019 року відбулись спільні пожежно тактичні навчання за участю ДП “Свалявське ЛГ” та 9ДПРЧ(9- державна пожежно-рятувальна служба) УДСНС на тему «Управління та дії сил […]