Закарпатська обласна філармонія пропонує меломанам разом відсвяткувати прихід літа

5 років ago admin 0

2.06Після такої прохолодної, дощової весни хочеться сподіватися, що літо буде теплим, лагідним і максимально сприятливим для праці та відпочинку, для багатьох добрих і важливих справ, для дорослих та дітей, адже попереду така омріяна пора канікул-відпусток-подорожей-відкриттів!

А відсвяткувати прихід літа пропонуємо 2 червня разом із солістом Закарпатської обласної філармонії, заслуженим артистом України Олександром Садварієм, а також його колегами по сцені – Іриною Філіпенко, Анастасією Вишневською, Катериною Лінтур, вихованкою медико-соціального реабілітаційного центру “Дорога життя” Уляною Кастран. У дуеті з Олександром заспіває також його дружина, заслужена артистка України Яна Садварій. Іще однією родзинкою вечора стане виступ акторки Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв Катерини Гамаги з колегами-танцюристами.

За роки своєї творчої діяльності Олександр Садварій встиг виступити ледь не в кожному куточку Ужгорода та Закарпаття, представляв мистецтво нашого краю на столичній сцені, а в складі різних колективів побував у багатьох європейських країнах.