Ольга Чундак зіграє симфонічну музику Бетховена на органі

5 років ago admin 0

26.05Молоду ужгородську виконавицю Ольгу Чундак добре знають далеко за межами нашого краю. Як артистка естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії, вона вже має чималий сценічний стаж. Але всі ці роки наполегливо працює над сольними проектами та активно концертує не лише на рідній сцені, а й у багатьох великих містах України і за кордоном. Свої сольні органні програми виконавиця, крім Ужгорода, презентувала у Берегові, Львові, Маріуполі, Дніпрі, Білій Церкві, Одесі, Будапешті, Москві, Калінінграді. На сьогодні її біографія позначена участю та перемогами у багатьох конкурсах і фестивалях.

Ольга Чундак – універсальний та неймовірно працьовитий музикант. Свою роботу у Закарпатській обласній філармонії вона успішно поєднує з посадою викладача-концертмейстера Ужгородської дитячої школи мистецтв і активною участю у мистецькому житті міста (проекти “Музика вихідного дня” та “Філармонія туристична”, виступи у музичних освітніх закладах, церквах тощо).

А 26 травня Ольга Чундак представить дещо незвичний проект – це буде музика Людвіга ван Бетховена у перекладі для органу й інших інструментів.