Навіть велика вода не зупинить тячівських рятувальників профілактувати надзвичайні події

5 років ago admin 0

23 травня на території Вільховецької об’єднаної територіальної громади Тячівського району рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектора. Захід охопив найширші верстви населення та був спрямований на те, щоб нагадати людям, що саме необережність, халатність і легковажне ставлення до власної безпеки часто можуть мати жахливі наслідки.

Після традиційної наради представники ДСНС вирушили на подворові обходи мешканців с. Вільхівці. Особлива увага зверталася на житлові будинки, де проживають одинокі люди та багатодітні родини. Крім дотримання елементарних правил безпеки в побуті, надзвичайники нагадали місцевому населенню правила поведінки під час паводка, так як на сьогоднішній день, у тому числі і Тячівський район, потерпає від великої води. Після цього фахівці ДСНС навідалися і до місцевих закладів торгівлі, де залишили листівки інформаційного характеру.

Такі заходи  рятувальники будуть проводити й надалі, адже це – дієвий фактор запобігання загибелі та травмування людей у різних надзвичайних ситуаціях.

1V.jpg I4f-V.jpg

I29c-V.jpg If-V.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області