Свалявські поліцейські повернули місцевому мешканцю вкрадений в нього автомобіль

5 років ago admin 0

Впродовж години працівники поліції Свалявщини розшукали підозрюваного в угоні автомобіля. Транспортний засіб поліцейські повернули власнику. За фактом злочину розпочато кримінальне провадження

Вчора, 14 травня, до чергової частини Свалявського відділення поліції звернулася 22-річна жителька села Голубине. Жінка повідомила, що невідомі вкрали автомобіль «Wolksvagen», який належить її чоловіку. Транспортний засіб був припаркований на вулиці Визволення в місті Свалява.

Правоохоронці провели необхідні оперативно-розшукові заходи. У результаті, працівники слідчо-оперативної групи, групи реагування патрульної поліції та сектору кримінальної поліції впродовж години розшукали вказаний автомобіль. За кермом авто знаходився 30-річний житель Сваляви.

За фактом слідчі Свалявського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). 30-річному свалявчанину буде повідомлено по підозру в скоєнні злочину. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області