Звернення Голови ДСНС України з нагоди Дня пам’яті та примирення

5 років ago admin 0

У ці травневі дні ми, разом з мільйонами людей усього світу, вшановуємо мужність та героїзм воїнів, які пройшли вогняними шляхами Другої світової війни та вибороли для нас мир і свободу. Згадуємо тих, хто самовіддано працював на підприємствах у тилу, відбудовував зруйновані нацистами міста і села у повоєнні роки.

Низький уклін та щира подяка вам, дорогі ветерани, за право жити на своїй рідній Українській землі. Ви є прикладом сили духу, самовідданості та великої любові до Батьківщини. Вічна пам’ять Героям, які віддали своє життя за свободу та мир.

Сьогодні подвиг переможців гідно продовжують наші захисники, які відстоюють незалежність України на її східних рубежах від російського агресора.

Особовий склад Державної служби України з надзвичайних ситуацій також сумлінно виконує завдання за призначенням. Ризикуючи життям, рятують людей, захищають від пожеж матеріальні та культурні надбання Держави, розміновують території, у тому числі в найтяжчих умовах ведення бойових дій на території Донецької та Луганської областей. Дякую за вашу плідну працю, високий професіоналізм, майстерність та готовність завжди прийти на допомогу.

Бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, мирного неба та нових успіхів в ім’я народу України.

 

Голова М. Чечоткін