Понад 2000 танцівників візьмуть участь у I-му обласному фестивалі "Сакура Dance"

5 років ago admin 0

12.05.201912 травня Закарпатський обласний осередок Національної хореографічної спілки України за підтримки департаменту культури Закарпатської ОДА, управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради і Національної хореографічної спілки України вперше проводитиме Обласний відкритий фестиваль хореографічного мистецтва “Сакура Dance”, в рамках якого відбудеться святкування Міжнародного дня танцю.

Розпочнеться мистецька акція врочистою ходою, яка о 13.00 вирушить від площі Народної до Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв.

Святкову ходу очолять ансамбль мажореток (керівник Артем Калинич) і духовий оркестр (керівник – заслужений артист України Ференц Томич) Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора.

В акції візьмуть участь 34 танцювальні ансамблі Закарпатської області, а також гості фесту – вихованці Трускавецької школи мистецтв ім.Р.Савицького та хореографічний колектив “Фелічита” з міста Одеса (керівник – Марія Семененко, хореограф-постановник – Олена Малиновська).