Великоберезнянські лісівники обмінялися досвідом із колегами з Польщі

5 років ago admin 0

Відновлені минулого року з ініціативи облдержадміністрації Дні добросусідства України та Польщі в межах Закарпатської області та Підкарпатського воєводства дали потужний поштовх для подальшого розвитку транскордонного співробітництва між двома регіонами.

Відтак із 1-го по 5-те травня на українсько-польському кордоні діяв тимчасовий пішохідний перехід у межах Закарпатської області і Підкарпатського воєводства. Урочисто відкрили його керівники двох сусідніх регіонів з нагоди 15-річчя вступу Польщі у Євросоюз.

У відкритті тимчасового КПП із польського боку взяли участь і представники лісових господарств. Зокрема, долучилися заступник начальника ЗОУЛМГ Василь Кий та працівники Великоберезнянського лісгоспу, які також доклали значних зусиль до заходу. Захід має на меті вивчити потенціал туристичного потоку між двома прикордонними регіонами. А хто ж, як не лісівники останнім часом значну увагу приділяють розвитку туризму на теренах краю. Таким чином Великоберезнянські лісівники обмінялися досвідом із колегами з Польщі.

Були серед тих, хто перетинав кордон у тимчасовому пункті пропуску «Лубня – Волосате», й громадяни Німеччини, США, Чехії, Словаччини, Італії, Білорусі, Швейцарії та Угорщини.

Відновлені минулого року з ініціативи облдержадміністрації Дні добросусідства України та Польщі в межах Закарпатської області та Підкарпатського воєводства дали потужний поштовх для подальшого розвитку транскордонного співробітництва […]