Лісівники Брустурянського ЛМГ завершують кампанію з лісовідновлення (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Всеукраїнська акція “Майбутнє лісу у твоїх руках” на завершальній стадії. Практично всі держлісгоспи краю вже виконали план кампанії з лісовідновлення. Залишились тільки високогірні підприємства, одним із яких є Брустурянське лісомисливське господарство.

Загалом цього року Брустурянське лісомисливське господарство висадить близько 500 тис. саджанців на площі 103 га. Ще 272 га. лісівники залишають за природним поновленням. Що ж стосується “зеленої” акції, то лісівники провели її у Турбатському лісництві. Тут більшість дерев у минулому стали жертвою короїда, більшість з яких через сніголом були поломані і їх довелось зрубати. Однак вже цього року тут ростиме молодий ліс. Щорічно до акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” лісівники залучають школярів прилеглих до підприємства населених пунктів. Допомогти відновити ліс, з радістю погодились учні Лопухівської загальноосвітньої школи, які до того ж є вихованцями шкільного лісництва. Саме тому для них саджати дерева, це не тільки допомога у відновлені лісів, але й корисна практика краще пізнавати природу. За активну участь та допомогу у лісовідновленні, лісівники не залишили своїх маленьких помічників без приємних спогадів. Зокрема останні отримали подяки та спеціальні медалі, а також подарунки. Учні пообіцяли й надалі навідуватись до лісівників та допомагати саджати й доглядати за деревами.

Всеукраїнська акція “Майбутнє лісу у твоїх руках” на завершальній стадії. Практично всі держлісгоспи краю вже виконали план кампанії з лісовідновлення. Залишились тільки високогірні підприємства, одним із […]