П’ятьох туристів знайдено, пошуки ще одного громадянина тривають

5 років ago admin 0

О 14:40 на горі Гимба Міжгірського району знайдено туриста з Дніпра, а о 15:40 групу туристів зі Львова, котрі заблукали в районі гори Піп Іван Рахівського району. Наразі рятувальники супроводжують заблукалих до місця їх тимчасового проживання. Стан здоров’я усіх туристів задовільний.

Нагадаємо, що 30 квітня до іршавських рятувальників надійшло повідомлення від чергового місцевого райвідділу поліції про загублення в лісовому масиві 27-річного мешканця с. Ільниця. За словами родичів, чоловік ще 26 квітня пішов у напрямку лісу і після того його ніхто більше не бачив.
Для пошуково-рятувальних робіт залучено 8 рятувальників та 2 одиниці техніки від гірських пошуково-рятувальних відділень м. Іршава та м. Мукачево, 10 працівників національного природного парку «Зачарований край», місцеве населенні в кількості 150 осіб та 3 працівники поліції. На даний час чоловіка не знайдено. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Також 30 квітня о 21:20 повідомлення про загублення людини отримали міжгірські рятувальники.  Вони виходили на допомогу туристу з Дніпра, який під час проходження туристичним маршрутом в районі г. Гимба відстав від групи туристів та заблукав.
А 01 травня о 07:20 вже рятувальнтки Рахівського району отримали повідомлення про загублення людей в районі г. Піп Іван. Тут, під час подорожі гірським маршрутом заблукало четверо львів’ян.

У ДСНС України у Закарпатській області