БЛАГОДІЙНІСТЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ-2019

5 років ago admin 0



 

   23-25 квітня 2019 року здійснювалася традиційна благодійна акція до Великодня. У нашій громаді стало доброю традицією до цього світлого свята дарувати паски, солодощі та напої багатодітним і молозабезпеченим сім"ям, одиноким і неповносправним мешканцям селища.

   На ініціативу селищної ради завжди відгукуються люди доброї волі. Цьогоріч до благодійної акції вже традиційно долучилися наші земляки підприємці: Мишанич Василь, Бабінець Любов, Бирак Іван, Бирак Василь, Куля Віталій, взяли участь Сич Олександр та Безега Ганна. Не залишилися осторонь магазин "Рукавичка" ("Львівхолод", м. Львів ), магазин "Закарпатська продовольча група" (м. Мукачево), магазин "Наша ряба". Завдяки небайдужим людям 110 мешканців отримали набори до великодного кошика (паска, ковбаса, масло, яйця, цукерки, печиво, лимонад, навіть одне вже фарбоване яйце). Та не менш важливою за це є приділена людям увага.

   До благодійної акції, також традиційно, долучилися всі депутати селищної ради, провівши клопітку роботу по складанню списків своїх соціально незахищених виборців, саме вони взяли на себе і доставку подарунків. У формуванні списків, дбайливому упакуванні наборів взяли участь працівники селищної ради.

   Висловлюємо щиру вдячність всім, хто взяв участь у добрій справі і бажаємо їм, а також мешканцям Воловця і Канори, всім нашим читачам, смачної паски, міцного здоров"я, добра, достатку і найголовніше – МИРУ в єдиній процвітаючій Україні і всьому світі.

З повагою,

Воловецька селищна рада