Як відсвяткували День довкілля у Тячівському держлісгоспі

5 років ago admin 0

Традиційно третьої суботи квітня ми відзначаємо День довкілля. Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Це є доказом того, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.

У цій благородній справі відчутна роль екологічної громадськості та людей у зелених кешкетах, які не тільки привертають увагу суспільства до збереження та примноження лісу, проблем навколишнього середовища, але й долучається до їх вирішення.

З приводу цього свята, учні художньої бригади Нересницького будинку культури «Еколог» завітали привітати працівників Тячівського держлісгоспу

«Ми – молоде покоління, яке є великим прикладом для наслідування! Ми регулярно саджаємо нові дерева, створюючи зелені островки, переймаємо досвід у лісівників, долучаючись до цікавих акцій із розвішування шпаківень та інших не менш цікавих подій. Тож, закликаємо небайдужих людей та свідому молодь долучатися до подібних акцій, і тоді спільними зусиллями ми таки зробимо Украіну чистою разом!», – відмітили вихованці художньої бригади.

Традиційно третьої суботи квітня ми відзначаємо День довкілля. Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на […]