Робоча зустріч з суб’єктами підприємницької діяльності Перечинської територіальної громади щодо встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік.

5 років ago admin 0

Вчора, 17 квітня, відбулася робоча зустріч з суб’єктами підприємницької діяльності Перечинської територіальної громади щодо встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік.

Під час зустрічі, присутні були ознайомлені з законодавчими вимогами до прийняття рішень про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік та з регуляторними процедурами під час прийняття регуляторних актів.

Також, жваво обговорювалось питання про оподаткування та встановлення ставок місцевих податків і зборів на 2020 рік. Більшість ставок пропонується залишити на рівні 2019 року, винятком є ставка для платників єдиного податку ІІ групи, яку пропонується не диференціювати по видам економічної діяльності, а встановити на однаковому для всіх рівні – 20% (від МЗП).

За результатами зустрічі, винесені пропозиції та зауваження буде враховано під час розробки проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Перечинської міської ради на 2020 рік», який буде оприлюднено на сайті Перечинської міської ради для ознайомлення та обговорення.