Лісівники Іршавського держлісгоспу озеленили подвір’я Великораковецької ЗОШ I-II ст. (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Саджати дерева не тільки в лісі. Саме так лісівники Іршавського держлісгоспу долучаються до всеукраїнської акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”. Лісові угіддя підприємства не мають суцільних зрубів, тож лісівники завітали до Великораковецької загальноосвітньої школи аби разом із школярами, посадити дерева.

Співпраця лісівників Іршавського держлісгоспу із навчальним закладом дуже тісна й триває не один рік. Тому тут лісівників завжди раді бачити. Для цього учні навіть підготували концертну програму пов’язану із любов’ю до природи та патріотичним вихованням. У попередні роки лісівники разом із школярами на території школи заклали “зелений сквер”. Цього року його вирішили доповнити сосною у кількості 31 саджанець.

Для дітей брати участь у посадці дерев завжди приємна подія, адже це не тільки озеленення шкільного подвір’я, але й хороший урок як любити та доглядати за природою. За активну допомогу лісівникам, а також яскраву концертну програму, останні вручили школярам заохочувальні подарунки та пообіцяли прийти із новими саджанцями дерев й наступного року.

Саджати дерева не тільки в лісі. Саме так лісівники Іршавського держлісгоспу долучаються до всеукраїнської акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”. Лісові угіддя підприємства не мають суцільних […]