КРОКИ НА ШЛЯХУ ДО СТВОРЕННЯ ОСББ

5 років ago admin 0



 

   23 квітня 2019 року продовжуються кроки до утворення ОСББ в смт Воловець.

   Як повідомлялося раніше, у Воловці відбулася презентація проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES). Представникам ініціативних груп по створенню Об’єднаннь співвласників багатоквартирних будинків (далі – ОСББ) в х смт Воловець програму презентувала координатор проекту ПРООН в Закарпатській області Павлович Любов Михайлівна.

   Наступний крок до створення ОСББ, як і заплановано раніше – започаткування нового розділу даного сайту під відповідною назвою "ОСББ". Розділ можна переглянути, клікнувши нижню клавішу правого меню даного сайту (клавіші синього кольору), або знайти даний розділ за посиланням – https://volovec-miskrada.gov.ua/osbb-09-36-27-15-04-2019/.

   Черговий крок зробили депутати Воловецької селищної ради – затвердиши своїм рішенням від 17.04.2019 № 957 "Програму сприяння створенню ОСББ, підтримки будинків ОСББ, інших багатоквартирних будинків на 2019-2021 роки".  Рішення і Програма доступні для перегляду за посиленням – https://rayon.org.ua/rada/04350240/docs/19070/.

   На даний час ведуться консультації з ініціаторами створення ОСББ, педставники одного будинку вже навіть напрацьовують пакет реєстраційних документів.

   Шановні мешканці багатоквартирних будинків, з приводу консультацій щодо створення ОСББ, селищна рада пропонує звертатися за телефоном 22-033, особисто до кабінету № 3, або користуватися даним сайтом.