“Батарейки, здавайтеся!” – закликають лісівники Виноградівського лісгоспу

5 років ago admin 0

Щорічно, з 1999 року, у третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля.

Свято встановлено «…на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій, з метою розвитку діяльності,започаткованої Всеукраїнською акцією “Дерево — Життя” та іншими громадськими ініціативами…» згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» від 6 серпня 1998 року № 855/98.

У цей день громадські організації та волонтери проводять заходи, спрямовані на покращення стану навколишнього середовища, очищення водойм, озеленення, збереження заповідних об’єктів та поширення екологічних знань.

З метою популяризації раціонального природокористування, привернення уваги суспільства до забруднення навколишнього середовища, державне підприємство «Виноградівське лісове господарство» оголосило акцію «Збережемо довкілля разом!». Нагадаємо, що кожен бажаючий може принести використані батарейки та макулатуру для їх подальшої переробки, тим самим зробивши свій внесок у збереження природи!

На всіх свідомих громадян чекаємо до 21 квітня за адресою: м. Виноградів, вул. Копанська, 178, адмінбудівля лісгоспу (у вихідні дні – залишити черговому).

Щорічно, з 1999 року, у третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. Свято встановлено «…на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки […]