Закарпатських лісівників переодягли в уніформу нового зразка (ВІДЕО)

5 років ago admin 0
▪️Одяг, який використовуватиметься щоденно працівниками державної лісової охорони, складається із зимового, демісезонного та літнього костюмів.
 
🖋️ Наприкінці року в Державному агентстві лісових ресурсів України було затверджено форму єдиного зразка: вона однотонна, кольору оливи (темно-зелена), складається із зи­мового, демісезонного та літнього костюмів. Зразки кожного елементу одягу — від взуття до головних уборів — теж затверджено.І вже сьогодні лісівники Свалявського лісгоспу представили нові зразки уніформи працівників лісової охорони, інженерів – моделі поло, курток, брюк, головних уборів, а також взуття (високі берци), що не промокають у важких лісівничих і мисливських умовах.
 
▪️Над нинішньою формою лісівників працювали провідні дизайнери і модельєри краю. Головна вимога – функціональність. Виготовлення нової форми зайняло декілька місяців. Над ескізами працювали фахівці Виноградівщини. Необхідність затвердження нових зразків форменого одягу для працівників державної лісової охорони виникла і в тому, що на сьогодні наше суспільство дуже мілітаризоване: в країні продається дуже багато різного камуфльованого одягу на ринках, у магазинах тощо. При цьому в Законі України «Про військовий обов’язок і військову службу» прописано, що заборонено носити форму, яку використовують Збройні Сили України☝🏻
 
▪️Сьогодні військову форму можна побачити на рибалках, мисливцях, будь-яких категоріях населення. Й у лісі можна було зустріти працівників державної лісової охорони одягнутих у різні зразки військової форми, яку можна було придбати на ринках.
 

▪️Одяг, який використовуватиметься щоденно працівниками державної лісової охорони, складається із зимового, демісезонного та літнього костюмів.   🖋️ Наприкінці року в Державному агентстві лісових ресурсів України було […]