Діти вітали вогнеборців із святом, а ті, у свою чергу, навчали як врятуватись від пожежі

5 років ago admin 0

У день свого професійного свята вогнеборці Закарпаття не лише приймають вітання, а й проводять просвітницьку роботу з дітьми. Так, у смт Середнє, Ужгородського району на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся показовий День цивільного захисту.

Після того, як учні дізнались про правила безпеки, на подвір’я своєю сиреною їх покликав червоно-білий автомобіль вогнеборців. Діти мали можливість оглянути рятувальну техніку й оснащення та власноруч загасити умовну пожежу, шляхом подачі води в осередок горіння. Не обійшлося і без фото на згадку про візит ДСНСників.

Цього ж дня, про правила безпеки життєдіяльності дізнались і школярі 8-10 класів навчально-виховного комплексу села Репинне, що у Міжгірському районі. Вони завітали на екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу, аби дізнатися про діяльність фахівців Служби порятунку, ознайомитися із пожежно-рятувальною технікою та спорядженням.

Однак, найбільше захоплення у гостей викликала можливість приміряти захисний одяг вогнеборців, потримати в руках спеціальне обладнання за допомогою якого вони ліквідовують надзвичайні події та рятують життя, а також посидіти за кермом пожежного автомобіля. 

                                                        У ДСНС України у Закарпатській області

201.jpg2019.jpg

20190.jpgIMG-4c9.jpg

IMG-5f5.jpgIMG-48f.jpg

IMG-53b.jpgIMG-a8cc.jpg