У Мокрянському лісомисливгоспі висадили понад 5 тисяч штук саджанців

5 років ago admin 0
У Мокрянському лісомисливгоспі в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» пройшла весняна посадка лісу. В ній взяли участь працівники державної лісової охорони, учні шкільного лісництва, представники ЗМІ області.
Відкриваючи акцію, лісівники Мокрянського лісомислисгоспу підкреслили, що проводячи акції з лісовідтворення у рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», лісівники мають змогу привернути увагу громадськості до проблем сталого управління і збереження лісів.
За словами  начальника Закарпатського ОУЛМГ Валерія Мурги, широкомасштабна громадська акція зі створення нових лісів крокує усією Закарпатською областю з допомогою багатьох людей, які радо відгукуються на запрошення лісівників. І їх згода і віддача жадані для працівників лісу. Адже участь волонтерів в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» – це запорука того, що вони й надалі дбайливо ставитимуться самі й не дадуть іншим занедбати вирощене власними руками зелене багатство. А Закарпаття й в майбутньому лишатиметься найбільш залісненою областю.
 
Директор Мокрянського лісомислисгоспу Володимир Куцин відмітив, створюючи майбутній ліс, творимо майбутнє держави. А сьогоднішня посадка лісу ще раз показує, наскільки важкою і важливою є праця лісівника, наскільки перспективно діє, думає лісівник. Він наголосив, що завжди лісівники створюють ліси майбутнього ради ось цих хлопчиків і дівчаток, юних лісівників, майбутніх громадян нашої держави, які сьогодні долучилися до посадки.
 
Трудовий десант заклав новий ліс у Мокрянському лісництві, Мокрянського лісгоспа в кварталі 24/18. Під керівництвом досвідчених працівників лісової галузі юне та доросле покоління дружньо висадили на 1 гектарі земель лісового фонду понад 5 тисяч штук стандартного посадматеріалу (бук, ялину, ясень, явір та ялицю).
 
По завершенні посадки незмінні помічники у проведенні акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» – вихованці шкільних лісництв отримали солодкі подарунки, пам’ятні футболки та канцтовари від лісівників з підписом «Майбутнє лісу у твоїх руках». Свято лісонасадження продовжили смачним обідом на лоні природи, покликаним залишити всім учасникам акції лісовий спогад про її проведення.




У Мокрянському лісомисливгоспі в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» пройшла весняна посадка лісу. В ній взяли участь працівники державної лісової охорони, учні шкільного лісництва, […]