Закарпатські рятувальники відзначили День пожежної охорони

5 років ago admin 0

Сьогодні в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області було по-родинному затишно та урочисто, адже напередодні Дня пожежної охорони до рятувальників Закарпаття завітали ветерани пожежної служби краю, аби почути вітання та розповісти молодому поколінню про свій досвід у боротьбі з вогняною стихією.

Спочатку прозвучали слова вітання від Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна та голови Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту Віктора Доманського. Далі з вітальним словом до гостей звернувся керівник оперативно-рятувальної служби Закарпаття Роман Гудак.

«Дякую вам за той безцінний досвід, який ви передаєте вогнеборцям сьогодення, за ті мудрі слова підтримки, а іноді й конструктивну критику, яку завжди можна почути від вас, сивочолих мужів, які загасили не одину тисячу пожеж та врятували сотні життів наших закарпатців», – зауважив Роман Васильович.

Також він висловив слова вдячності особовому складу пожежно-рятувальних підрозділів за сумлінне виконання службових обов’язків, вправність та злагодженість дій вогнеборців, а також їхній професіоналізм під час порятунку громадян та матеріальних цінностей.

Ну, і насамкінець приємне. Грамотами та відзнаками МВС України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій,  Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту та Управління ДСНС в області було нагороджено ряд ветеранів та діючих працівників пожежно-рятувальної служби з нагоди професійного свята.

Після офіційної частини учасники урочистого зібрання завітали до музейної кімнати Управління, аби ще раз згадати про роки, присвячені пожежній охороні, про нелегкі бойові будні вогнеборців і, звісно ж, поділитися досвідом на благо розвитку пожежно-рятувальної справи Закарпаття.

 У ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

DSC_0702.JPGDSC_0696.JPG

DSC_0715.JPGDSC_0736.JPG

DSC_0751.JPGDSC_0767.JPG