На Іршавщині з’явилась Алея Пам’яті Лісівникам-Героям АТО (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Майже місяць як на теренах Закарпаття проходить всеукраїнська акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”. За цей час сотні гектарів лісових угідь, завдяки лісівникам, вже обзавелись молодим лісом. Однак ця робота відбувається не тільки в одному напрямку. За ініціативи лісівників Довжанського лісомисливського господарства, у селі Бронька, що на Іршавщині, заклали Алею Пам’яті Лісівникам-Героям АТО.

Увіковічити пам’ять загиблих Героїв, лісівники вирішили біля пам’ятника воїнам села Бронька, які загинули в часи Другої світової війни. За десятиліття сквер прийшов у занедбаний стан, тож лісівники Річанського лісництва Довжанського лісомисливського господарства вирішили посадити тут самшит, туї, ялину та інші породи дерев. Як і в попередніх акціях, присвячених лісовідновленню, лісівники залучили школярів.

25 учнів Броньківської загальноосвітньої школи допомогли створити Алею Пам’яті Лісівникам-Героям АТО. Для багатьох із них посидити дерево пліч-о-пліч із лісівниками стало традицією, адже участь у зеленій акції школярі приймають кожного року. Як робота була зроблена, лісівники не залишили учнів без приємних спогадів. Останні отримали подарунки та зробили на згадку спільне фото.

Майже місяць як на теренах Закарпаття проходить всеукраїнська акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”. За цей час сотні гектарів лісових угідь, завдяки лісівникам, вже обзавелись молодим […]