Лісові угіддя Довжанського ЛМГ поповнились молодим лісом (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Перехід від суцільних зрубів до вибіркового способу рубання дає свої плоди. Так у Довжанському лісомисливському господарстві з кожним роком площа суцільних зрубів зменшується, та за минулий рік становить 96 га.

Цього року в рамках акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”, лісівники планують її повністю заліснити. Цього року “зелена” акція пройшла в урочищі Гат, Загатського лісництва. Традиційно долучились до неї учні, більшість з яких є вихованцями шкільного лісництва. Також участь у лісовідновленні взяли представники районної влади. Всі разом посадили молоді культури дуба скельного. Плоди роботи лісівників та молоді можна побачити поруч із лісосікою на якій проводилась посадка. Біля неї височіє молодий ліс, який також, в рамках акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”, був посаджений у 2014 році. Тож вже через декілька років, на ділянці можна буде побачити густий ліс. Традиційно на згадку про “зелену” акцію, лісівники нагородили учасників подяками за допомогу у примноженні Карпатських лісів. Не обійшлося також і без приємних подарунків. У свою чергу школярі подякували лісівникам концертною програмою, присвяченою збереженню природи.

Перехід від суцільних зрубів до вибіркового способу рубання дає свої плоди. Так у Довжанському лісомисливському господарстві з кожним роком площа суцільних зрубів зменшується, та за минулий […]