Лісівники Свалявщини на стражі запобіганню лісових пожеж! (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

З теплою сонячною погодою на Закарпатті наступив пожежонебезпечний період. Кожного дня лісівники та рятувальники фіксують підпал сухої трави, який може призвести до трагічних наслідків як для людини так й місцевої флори і фауни. Саме тому лісівники Свалявського держлісгоспу заздалегідь підготувались до пожежонебезпечного періоду. 

Аби запобігти лісовим пожежам, лісівники Свалявського держлісгоспу проводять цілодобові чергування на території лісфонду, особливо у тих районах де вони межують із сільськогосподарськими угіддями. Адже саме звідти найчастіше йде небезпека потрапляння полум’я в ліс. Лісівникам уже доводилось неодноразово реагувати на пожежі які підходили до лісового фонду.

У своїй роботі лісівники користуються відповідним пожежним інвентарем та засобами пожежогасіння. Також для ліквідації можливого загорання, підприємство забезпечене пожежним модулем, який у найкоротші терміни приїде на підмогу. Зі свого боку лісівники Закарпаття закликають краян не спалювати суху траву, адже це може принести непоправної шкоди лісовим мешканцям та людині особисто.

З теплою сонячною погодою на Закарпатті наступив пожежонебезпечний період. Кожного дня лісівники та рятувальники фіксують підпал сухої трави, який може призвести до трагічних наслідків як для […]