Тячівські рятувальники застерігали місцеве населення від спалюванню сухостою

5 років ago admin 0

Сьогодні, 28 березня, планове відпрацювання м. Тячів провели працівники місцевого райвідділу ДСНС. Під час подворового обходу надзвичайники надали рекомендації стосовно необхідності виконання превентивних заходів, спрямованих на недопущення загорань у власних помешканнях. Крім того, вогнеборці розповідали про основні причини виникнення пожеж та їх наслідки, а також наводили реальні приклади тих випадків, які виникали на території регіону.

Оскільки в районі вже зафіксовані випадки загорання сухостою, то особлива увага людей акцентувалася на суворому дотриманні правил пожежної безпеки під час прибирання своїх обійсть від минулорічного мотлоху: ні в якому разі не слід палити сміття в безпосередній близькості від житлових і господарчих будівель та дерев’яних парканів. Щоб не провокувати виникнення пожеж в природних екосистемах, треба також відмовитися і від спалювання минулорічної рослинності на відкритих територіях, наголошували надзвичайники.

Рятувальники сподіваються, що все ж достукаються до свідомості краян, які таки  задумаються над проблемою пожеж в екосистемах, кількість яких, на жаль, продовжує збільшуватися.

Тячів 1.jpg  Тячів 2.jpg

Тячів 3.jpg  Тячів 4.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області