Малюки гостювали у рятувальників Ужгорода

5 років ago admin 0

Не знаєте як розрадити малечу, чи змусити її відірватись від надокучливих гаджетів? Тоді вам до нас. Адже саме під час відвідин пожежно-рятувальних частин у багатьох дітей виникає непереборне та щире бажання стати справжнім героєм – працівником системи ДСНС. 

Саме такий захід відбувся сьогодні, 29 березня, у 14-й державній пожежно-рятувальній частині м. Ужгорода. До рятувальників завітали вихованці Центру раннього розвитку дітей Family Place.  

На початку екскурсії малеча познайомилась із пожежними-рятувальниками, які щоденно рятують життя іншим та ліквідують пожежі. Далі діти роздивились сучасні пожежні автомобілі, які допомагають бійцям ДСНС у їх нелегкій праці. Ну і звісно ж діти  мали можливість відчути себе справжніми рятувальниками, коли спробували загасити умовну пожежу.

І хоча ця малеча ще тільки починає пізнавати світ, адже найменшому з візитерів ледь виповнилось 3 роки, однак такі зустрічі з рятувальниками є важливою складовою у процесі навчання дітей основам безпечної поведінки. Адже чим раніше починається подібна виховна робота, тим менше ймовірність того, що ці діти в майбутньому стануть винуватцями пожеж. Живе спілкування з пожежниками викликає у дітей великий емоційний відгук, а яскраві враження від екскурсії залишаються в пам’яті на довгі роки.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0016 копия.jpgDSC_0026 копия.jpg

DSC_0032 копия.jpgDSC_0046 копия.jpg

DSC_0062 копия.jpgDSC_0067 копия.jpg