Лісівники Берегівщини підтримали акцію “Майбутнє лісу у твоїх руках” (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Вже майже тиждень як на Закарпаття триває щорічна акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”. Частиною кампанії з лісовідновлення стали й лісівники Берегівського лісгоспу, які разом із школярами та керівництвом району, завітали до Чизайського лісництва.

Починаючи з минулого року, лісівники Берегівського держлісгоспу розпочали заліснення не тільки тих територій у яких проводилась рубка, але й тих ділянок лісфонду, де лісу не було й в минулому їх використовували у сільському господарстві.

Саме такою є ділянка, на якій проводилась посадка лісових культур. Як зазначає директор підприємства Богдан Шойного, цього року держлісгосп планує посадити більше 175 тис. саджанців на площі майже 32 га.

Крім лісівників та запрошених гостей, долучились до кампанії з лісовідновлення учні загальноосвітнього навчального закладу села Яноші. Напередодні, лісівники завітали до їхньої школи та запропонували прийняти участь в акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”, на що отримали позитивну відповідь. Адже головний меседж акції – донести до підростаючого покоління важливість дбайливого ставлення до природи. Після клопіткої роботи на згадку, лісівники вручили дітям подарунки а також зробили спільне фото. У майбутньому діти планують продовжувати допомагати лісівникам не тільки саджати молоді дерева, але й проводити за ними догляд.

Вже майже тиждень як на Закарпаття триває щорічна акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”. Частиною кампанії з лісовідновлення стали й лісівники Берегівського лісгоспу, які разом із […]