Люди в «зелених формах» завітали в одну зі шкіл Берегівщини

5 років ago admin 0
Яким подарунком можна здивувати малечу? Чим загрожує візит людей в «зелених формах» до навчального закладу? Якщо раніше лісівники приходили з роз’яснювальною роботою на протипожежну тематику та закликами берегти природу, то на цей раз в одну зі шкіл Берегівщини вони завітали з саджанцями.
 
«Лісівники за певний період часу втратили інформаційний простір і не всі знають, що ліс відновлюють, як він росте і т.п. Тепер ми якомога більше намагаємось залучити побільше молоді та йдемо в школи, беремо малечу на акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», оголошуємо цікаві вікторини та конкурси. І приходимо не з пустими листками паперу, а з подарунками — саджанцями, новим життям», – зазначив Богдан Шойного, директор Берегівського держлісгоспу.
 
На цей раз ми посадили на території Берегівської ЗОШ І – ІІІ ст. №5 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Т. Г. Шевченка берези та туї.
 
Лісівники запевнюють, що подібного роду заходи не тільки формують і розвивають екологічну культуру підростаючого покоління, а й грають велику роль в морально-патріотичному вихованні школярів. Глибоко надіюся, що майбутнє покоління дбайливіше буде ставитися до навколишнього світу — берегтиме флору та фауну від сміття, вогню та не ламатиме дерева й кущі.

Яким подарунком можна здивувати малечу? Чим загрожує візит людей в «зелених формах» до навчального закладу? Якщо раніше лісівники приходили з роз’яснювальною роботою на протипожежну тематику та закликами […]