Лісівники Брустурянського ЛМГ підсилили пожежний інвентар новим пожежним модулем! (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Вберегти ліс та його мешканців від пожеж – одне із головних завдань лісівників Брустурянського лісомисливського господарства особливо в пожежонебезпечний період. Готуються до гарячої пори лісівники з початку року. З працівниками проводять відповідний інструктаж, також займаються інвентаризацією пожежного інвентарю та засобів пожежогасіння.

Кожного року підприємство намагається оновлювати свій пожежний інвентар. Так у минулому році, Брустурянське лісомисливське господарство першим серед інших підприємств придбало мобільний пожежний модуль. Його головний козир в тому, що в разі необхідності, установка може бути причеплена до автомобіля та в найкоротші терміни доставлена до епіцентру загоряння.

Крім цього, підприємство піклується й про безпеку своїх працівників. Для цього в адміністративних будівлях лісництв встановлена протипожежна сигналізація. Так як більшість контори лісництв знаходяться безпосередньо близько від лісу, сигналізація не тільки допомагає вчасно повідомити про можливе загорання в приміщені, але й таким чином рятує навколишній ліс від перекидання полум’я.

Для ліквідації лісових пожеж на території лісфонду також розміщено чотири спеціальні водосховища. Крім цього лісівники активно розбудовують лісові дороги які також грають роль протипожежного захисту. Загалом на території лісфонду вже збудовано 111 км. лісових доріг. Цього року також планується збудувати ще майже 7 км.

Вберегти ліс та його мешканців від пожеж – одне із головних завдань лісівників Брустурянського лісомисливського господарства особливо в пожежонебезпечний період. Готуються до гарячої пори лісівники з […]