Працівники апарату суду взяли участь у семінарі : «Культура мовлення у професійній діяльності»

5 років ago admin 0


       21 березня 2019 року у місті Львові відбувся семінар для працівників апаратів судів на тему: «Культура мовлення у професійній діяльності». Захід організований Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

     Участь у цьому семінарі взяли працівники апарату Мукачівського міськрайонного суду : завідувач сектору управління персоналом суду –  Молнар Наталія Василівна та головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з ЗМІ – Малицька Мар’яна Іванівна.

      Під час навчання працівники апаратів судів мали можливість проаналізувати типові порушення лексичних, синтаксичних, орфографічних та пунктуаційних норм у текстах судових документів.

    Вивчення кожного питання програми семінару було підкріплено практичною роботою, аналізом результатів такої роботи у групах  та дискусіями.

      Теоретичний і практичний матеріал даного семінару допоможе у майбутньому працівникам апаратів судів грамотно оформляти організаційно-розпорядчі докумети, ефективно та результативно використати мовні засоби для писемної та усної комунікації у професійній діяльності.

 

                                                                                                                                         Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду