На Берегівщині «оселилися» понад 4500 саджанців

5 років ago admin 0

Сьогодні, 21 березня, у Міжнародний день лісів лісівники Берегівського держлісгоспу розпочали акцію з лісовідтворення. Так в Берегуйфалівському лісництві (Кв 55, виділ 14.1) на площі 0.9 гектара працівники державної лісової охорони разом з учнями та їх старшими наставниками посадили понад 4,5 тисячі молодих саджанців.

Як завжди лісівники запропонували долучитися до їх справи всіх охочих. Не дивлячись на те, що це був робочий день, все ж небайдужі громадяни взяли участь у посадці.

Відрадно і те, що все частіше до посадки лісу вихователі стали залучати молоде покоління діточок. Гомонять, бігають навкруги, радіють кожному саджанцю. Після роботи устало схиляються на плечі старших викладачів, та не дивлячись на це, бажають ще і ще приходити на такі заходи. Це свідчить про те, росте гідна зміна лісівників області. Ці діти, маємо надію стануть дорослими і обов’язково долучаться до справи збереження лісових насаджень Берегівщини.

Загальноукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України, проходить на Закарпатті щороку. Акція стала гарною щорічною традицією весняного спілкування лісівників з громадськістю. Цей захід має на меті поліпшення стану довкілля шляхом створення нових лісів, залучення широких верств населення до озеленення рідного краю, участь школярів у створенні нових лісів з метою виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, розповсюдження інформації про важливість створення лісових насаджень.

Сьогодні, 21 березня, у Міжнародний день лісів лісівники Берегівського держлісгоспу розпочали акцію з лісовідтворення. Так в Берегуйфалівському лісництві (Кв 55, виділ 14.1) на площі 0.9 гектара працівники […]