На міжвідомчій нараді обговорили стан підготовки операції «Мігрант»

5 років ago admin 0

У Головному управлінні ДМС України в Закарпатській області відбулася міжвідомча нарада з питань протидії нелегальній міграції, в роботі якої взяли участь керівники багатьох служб та їх структурних підрозділів краю. Управління Держпраці  представляв перший заступник начальника Василь Грицик.

Учасники зібрання обговорили питання, пов’язані з організацією взаємодії служб для проведення підготовчого етапу операції «Мігрант». Зокрема, задля підвищення ефективності цільових профілактичних заходів із виявлення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території нашої країни, обміну інформацією з цього приводу сторони вирішили проводити спільні перевірки місць можливого перебування іноземців та відпрацювання прикордонних районів області з метою виявлення стійких каналів транзиту незаконних мігрантів.

На зустрічі йшлося також про обов’язкове дотримання керівниками підприємств встановленого порядку працевлаштування іноземних громадян. На сьогодні, за інформацією Головного управління міграційної служби Закарпаття, на обліку перебуває 2466 іммігрантів та 2605 іноземців, документованих посвідкою на тимчасове проживання.