Лісівники Чизайського лісництва обзаведуться новою конторою (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Цього року лісівники Чизайського лісництва обзаведуться новою конторою Адміністративний будинок знаходитиметься на базі колишнього кордонного будинку, який довгий час знаходився у аварійному стані.

Відтак керівництвом підприємства було прийнято рішення про його повну реконструкцію, яка розпочалась минулого року. Під час реконструкції працівники держлісгоспу власними силами перекрили дах будівлі, замінили вікна та двері. На цей рік заплановано провести як зовнішні так й внутрішні ремонтні роботи, встановити опалення, замінити підлогу, а також привести до ладу навколишню територію. Ремонтні роботи робляться за рахунок держпідприємства. Паралельно із цим, лісівники Чизайського лісництва створили на прилеглій території лісовий розсадник площею 0,10 га., де вирощуватимуть такі лісові культури, як дуб, бук, клен, тощо.

Цього року лісівники Чизайського лісництва обзаведуться новою конторою Адміністративний будинок знаходитиметься на базі колишнього кордонного будинку, який довгий час знаходився у аварійному стані. Відтак керівництвом підприємства […]