«Перлина Fest» запрошує юні таланти

5 років ago admin 0

26 травня 2019 року у м. Києві, за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Міністерства культури та Київської міської держадміністрації, відбудеться VIIІ Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest».

За повідомленням організаторів фест відбудеться під девізом: «Творчість заради майбутнього!», та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.

Молоді таланти можуть продемонструвати звичаї своєї місцевості у кількох категоріях. Окремою номінацією Конкурсу є твір «Перлина громади», який розкриває самобутність культури регіону.

«Перлина Fest» запрошує дитячі (молодіжні) творчі колективи та окремих артистів Закарпаття взяти участь у фестивалі.

Почесним головою журі є народна артистка України, лауреат Національної премії ім.Т.Шевченка Лідія Забіляста.

Із детальною інформацією про VIIІ Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» та умови участі у ньому можна ознайомитися за електронною адресою: http: www.perlyny.com.ua / а також зателефонувавши в оргкомітет: 044-586-40-11, 067-520-11-35