Виставка з нагоди 205 річниці від дня народження Т. Г. Шевченка

5 років ago admin 0

З нагоди 205-ї річниці від дня народження видатного українського генія Т. Г. Шевченка в холі районної державної адміністрації організовано виставку робіт учнів образотворчого відділу Воловецької дитячої школи мистецтв.

В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. Саме таким і є для України ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Тарас Шевченко знайомий кожному українцю ще змалечку. Талант його багатогранний. Творчість Шевченка оригінальна – за його віршами та художніми полотнами можна вивчати історію України.  Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичайної долі і надзвичайного таланту, що здобула світову славу.

На виставці представлені роботи юних митців, де  відтворено красу рідного краю, українського села, природи, яку оспівував у своїй поезії Тарас Шевченко. Кожна робота демонструє нові художні образи, що свідчать про зацікавленість до Історії України, її національних героїв, народних обрядів і свят, мальовничих краєвидів рідного краю.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку!

З нагоди 205-ї річниці від дня народження видатного українського генія Т. Г. Шевченка в холі районної державної адміністрації організовано …