Рятувальники Закарпаття підбили підсумки своєї діяльності за січень

5 років ago admin 0

1 лютого в авктовому залі Управління ДСНС України у Закарпатській області відбулась нарада за результатами службової діяльності пожежно-рятувальних підрозділів за січень місяць поточного року.

Головував на нараді перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Володимир Ціцей.

Присутні обговорили досягнення, статистику, стан реагування на надзвичайні події та ситуації в області, що виникали за звітний період, а також заходи, спрямовані на покращання виконання завдань за призначенням. Впродовж місяця рятувальники виїзжали на ліквідацію наслідків ситуацій повязаних із загибеллю людей в горах, ДТП, на демиркуризацію приміщень, здійснювали буксирування транспортних засобів на автошляхах області тощо.

Як зауважили у своїх виступах доповідачі за напрямками діяльності, впродовж січня місяця сталося 45 надзвичайних подій. Впродовж зазначеного періоду виникло 110 пожеж з яких у житловому секторі – 92,  травмувано 8 чоловік і стільки ж загинуло.

Особлива увага присутніх акцентувалася на вжитті дієвих заходів щодо попередження загибелі й травмування людей на пожежах взимку, а також наголошувалося на постійній готовності сил та засобів пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням. Також серед пріоритетних завдань на лютий визначено: підготовку пожежної та рятувальної техніки до роботи в складних зимових умовах.

_DSC0031.JPG _DSC0023.JPG

 

_DSC0024.jpg_DSC0028.JPG

 

 

_DSC0022.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області