Відбулось засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

5 років ago admin 0

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Рогової В. Є. відбулось засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання комісії було обговорено ряд важливих питань. Зокрема, завідувач Воловецького лабораторного відділення Свалявської міжрайонної філії ДУ “Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України” Лазівська Г. Г. інформувала про стан захворюваності на грип та ГРВІ на території району та про заходи щодо профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в епідемічний сезон 2019 року. 

Про готовність до пропуску весняної повені, льодоходу та паводків доповідав інженер гідротехнік Мукачівського міжрайонного управління водного господарства Басюк М. В. Після обговорення питання порядку денного члени комісії затвердили Комплексний план дій по забезпеченню безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на території району на 2019 рік. 

Керівник апарату райдержадміністрації доповів про стан забезпечення природним газом райдержадміністрації в січні 2019 року.

За підсумками засідання комісії прийняті відповідні рішення.

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Рогової В. Є. відбулось засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та …