У чотирьох районах Закарпаття рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу

5 років ago admin 0

Сьогодні, 25 січня відбулась інформаційно-профілактична робота у Воловецькому, Великоберезнянському, Міжгірському районах та у м. Берегово.

Так, рятувальники Воловецького підрозділу провели свій профілактичний захід у селі Нижні Ворота. Здійснюючі подворові обходи житлового сектора рятувальники вказували господарям на недоліки влаштування печей, що можуть призвести до трагічних наслідків.

Аналогічний захід відбувся і у Великоберезнянському районі, а саме серед місцевого населення села Волосянка. Фахівці Служби порятунку  роз’яснили мешканцям, як запобігти отруєнню чадним газом та розповіли як безпечно обігрівати свої домівки та не спричинити пожежу.

Міжгірські ж рятувальники профілактичне відпрацювання провели серед жителів села Пилипець. Тут, крім подворового обходу надзвичайники навідались до місцевих закладів торгівлі, амбулаторії, де залишили правила поведінки у разі виникнення пожеж у таких приміщеннях. Не забули фахівці ДСНС й про місцевих школярів 5-6 класів, де для присутніх провели Урок безпеки. Співробітники ДСНС розповіли про основні причини виникнення пожеж. Зокрема, розглянули проблему дитячих пустощів з вогнем та детально розповіли про основні правила пожежної безпеки у побуті. Крім того, фахівці Служби порятунку поінформували дітей про алгоритм дій на випадок пожежі, зауваживши, що на початковому етапі із вогняною стихією упоратися можна навіть школяреві за допомогою первинних засобів пожежогасіння.

Кожен учасник заходу отримав кольорову листівку із правилами безпеки взимку та у побуті.

А от берегівські рятувальники побували у випускників місцевої школи І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземної мови. Тут, представники ДСНС провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів, зумовлену на вступ до навчальних закладів ДСНС. Присутнім розповіли про перспективи навчання та проходження служби в Державній службі з надзвичайних ситуацій, про навчальні заклади Служби порятунку. Для кращого засвоєння інформації кожен отримав роздруковані матеріали із зазначеними там умовами вступу до таких закладів.

1.jpg 2_n.jpg

3.JPG 4.JPG

5.jpg 6.jpg

 

7.jpg 8.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області