Новий рік – чудова нагода здійснити дитячу мрію!

6 років ago admin 0

Новорічний і різдвяний „ПАДІЮН” – це незвичайна, захоплююча подорож, забави і веселощі, сюрпризи і подарунки. Додайте до цього веселу музику, новорічні гірлянди, яскраву фотозону та пишну красуню-ялинку, і свято залишиться з вами надовго! Справжнім казковим палацом стає „ПАДІЮН” у цей час, у якому кожен бажаючий може долучитись до новорічного дива.

Традиційно напередодні Нового року Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” влаштовує захоплююче новорічне свято, справжню зимову казку для дітей із цікавим сюжетом та казковими героями. Новорічні історії щороку нові, щороку яскраві і незабутні! А творча команда закладу напередодні Нового року та Різдвяних свят, як завжди, чекає на свого глядача!                       

Першими у цьому сезоні побачили святкову виставу „Новорічний переполох” маленькі глядачі міста Ужгорода із родин, які потребують особливої соціальної уваги та допомоги. Спочатку діти переглянули казкову виставу, а згодом взяли участь в ігровій розважальній програмі біля ялинки. Цікава, динамічна, життєрадісна, повна добрих жартів казково-сніжна історія подарувала і малечі, і дорослим безліч позитиву та залишить приємні спогади до наступного новорічного сезону у „ПАДІЮНі”.