Ужгород розчищають від снігу: працює спецтехніка

5 років ago admin 0

Із 18 години вівторка, 15 січня у зв’язку із суттєвим погіршенням погодних умов на вулицях Ужгорода працювала спецтехніка: спочатку працівники КП «КШЕП» підсипали дороги протиожеледною сумішшю, після опівночі для розчищення вулиць міста від снігу виїхали 6 комплексних дорожніх машин, 4 трактори, грейдер.

Працювали до ранку, наразі прочищено головні вулиці, транспортні кола, автобусні маршрути, розчищали й тротуари, де була можливість заїхати технікою.

Із 7 години ранку на закріплених територіях працюють двірники обслуговуючих компаній, які чистять тротуари, пішохідні переходи, підсипають їх протиожеледною сумішшю.

Міська влада нагадує про необхідність дотримання ужгородцями правил благоустрою, а саме – прибирання від снігу і льоду території, прилеглої до власних будинків, підприємств, організацій, установ та об’єктів торгівлі території (насамперед тротуари). Відповідальність за невиконання вказаних робіт покладається на посадових осіб підприємств, організацій, суб’єктів господарювання та власників будинків.

Учергове звертаємося й до водіїв з проханням прибирати автомобілі з узбіч та не залишати машини на магістральних дорогах у вечірній і нічний час, бо вони заважають прибиранню снігу.

Крім того, інформуємо, що сьогодні, 16 січня, з обіду знову заплановані роботи з очищення міста від снігу, працювати почнуть із транспортних мостів, тому можливе у цей час ускладнення руху.

1 of 39