«Благодійна Україна» – унікальний шанс вшанувати людей із добрим серцем

5 років ago admin 0

Термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2018» – 15 березня 2019 року.

Ще у жовтні минулого року стартував новий етап Національного конкурсу «Благодійна Україна -2018», що націлений на вшанування людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Конкурс є єдиним діючим загальнонаціональним проектом з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі.  Метою проекту є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Цьогоріч переможців визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях, у кожній із яких – по три лауреати. Переможці будуть оголошені навесні поточного року, на церемонії нагородження «Благодійна Україна – 2018» у Києві.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в оргкомітеті конкурсу за тел. (067) 16-404-11. Електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com